ÜRÜN |
|
Depolama süresi |
Raf ömrü |
SEBZE CİNSİ |
|||
Kuşkonmaz |
Dökme ve perakende |
28 1-2 °C |
4 10 °C |
Dolmalık biber |
Dökme ve perakende |
28 8 °C |
7 20 °C |
Brokoli |
Dökme ve perakende |
28 0 °C |
5 20 °C |
Brüksel lahanası |
Dökme ve perakende |
40 0 °C |
4 20 °C |
Acı Kırmızı Biber |
Dökme ve perakende |
21 8 °C |
4 20 °C |
Mısır |
Dökme ve perakende |
21 0 °C |
3 20 °C |
Salatalık |
Dökme ve perakende |
15 8 °C |
4 20 °C |
Patlıcan |
Dökme ve perakende |
12 8 °C |
4 20 °C |
Taze Yeşillikler* |
Dökme ve perakende |
14 2 °C |
3 20 °C |
Taze Fasulye |
Dökme ve perakende |
12 8 °C |
3 20 °C |
Yeşil Soğan |
Dökme ve perakende |
21 0 °C |
3 20 °C |
Pırasa |
Dökme ve perakende |
28 0 °C |
3 20 °C |
Bamya |
Dökme ve perakende |
14 8 °C |
3 20 °C |
Turpgil |
Dökme ve perakende |
21 0 °C |
3 20 °C |
Bezelye |
Dökme ve perakende |
30 0 °C |
3 20 °C |
Bal Kabağı |
Dökme ve perakende |
14 8 °C |
3 20 °C |
Kırmızı Turp |
Dökme ve perakende |
21 1 °C |
3 20 °C |
|
|||
|
|
|
|
üRüN |
|
Depolama süresi |
Raf ömrü |
MEYVE CİNSİ |
|||
Kayısı |
Dökme ve perakende |
45 0°C |
4 20 °C |
Avokado |
Dökme ve perakende |
60 5 °C |
4 20 °C |
Muz |
Dökme ve perakende |
30 13 °C |
5 20 °C |
Böğürtlen |
Dökme ve perakende |
10 0 °C |
|
İncir |
Dökme ve perakende |
21 0 °C |
3 20 °C |
Ahududu |
Dökme ve perakende |
20 5 °C |
3 20 °C |
Mango |
Dökme ve perakende |
35 10 °C |
4 20 °C |
Kavun |
Dökme ve perakende |
21 7 °C |
3 20 °C |
Papaya |
Dökme ve perakende |
21 10 °C |
3 20 °C |
Şeftali ve Nektarin |
Dökme ve perakende |
45 0 °C |
4 20 °C |
Mandalina |
Dökme ve perakende |
30 1 °C |
4 20 °C |
Erik |
Dökme ve perakende |
50 1 °C |
4 20 °C |
Nar |
Dökme ve perakende |
120 6 °C |
5 20 °C |
Kiraz |
Dökme ve perakende |
21 0 °C |
4 20 °C |